top of page

MANDALA BEAUTY

Mijn naam is Nadine Karsten, eigenaresse van Mandala Beauty. Sinds 1 juni 2015 is mijn schoonheidssalon geopend aan de Oosterblokker nummer 7A. Vanaf 2010 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste en masseuse.

 

Tijdens mijn opleiding tot allround-schoonheidsspecialiste kreeg ik de mogelijkheid om voor drie maanden in het buitenland stage te lopen. Hier heb ik gekozen voor het hotel Gloria Palace Amadores in Gran Canaria, Spanje. Dit was een prachtige ervaring.

 

Toen ik mijn opleiding heb afgerond ben ik begonnen met werken, ik wilde graag nog wat meer van de wereld zien. Dus ik had bedacht om op een cruise schip te gaan werken. Deze vaarde vooral in Amerika en het Caribische gebied . Ik heb daar gewerkt als massagetherapist en heb alvorens een opleiding in Londen gevolgd.

 

Van april 2013 tot mei 2015 ben ik begonnen bij een City Spa op het Noordeinde in Den Haag. Dit was voor mij weer een hele andere ervaring. Dit bedrijf richtte zich op de bevolkingsgroep met een hoger inkomen. Hier werkte ik vooral met mensen van het ministerie,diplomaten, advocaten en royals.

 

Zelf ben ik opgegroeid in Oosterblokker vandaar dat ik na twee jaar weer terug ben gekomen naar mijn roots. Nu ben ik hier weer met een nieuw avontuur begonnen en werk vanaf juni 2015 met veel plezier in mijn eigen zaak Mandala Beauty.

 

Mandala Beauty biedt veelzijdige vrouwen en teenagers en gebruikt irritatievrije-, natuurlijke- en biologische producten. U kunt terecht voor een groot scala aan schoonheidsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, hot-stone massage en aromatherapie. Ik heb liefde voor het vak en blijf mezelf specialiseren om altijd topkwaliteit te garanderen. Ook blijf ik altijd op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van huid- en lichaamsverzorging en zal continue getraind worden. Bij Mandala Beauty vind ik het heel belangrijk dat u ontspannen uw behandeling in gaat en herboren de salon verlaat.

bottom of page