top of page
natuurlijke make-up

ANTI-AGING

Pro-collagen 75 min

Reiniging, epileren, peeling, bindweefselmassage, masker en nabehandeling

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit en glans. Deze massage is daarom geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Bovendien is deze massage een zeer aangename en ontspannende ervaring!

 

Microdermabrasie 75 min

Wat is Microdermabrasie? (Micro-)Dermabrasie is letterlijk het "afslijpen van de huid". Hierbij wordt een straaltje van microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de bovenste laag dode huidcellen mee, waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. U heeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasie kuur een egale, zachte en stralend gezonde huid.

 

Het is geschikt voor alle huidtypen. Hoe werkt de behandeling?

 

De behandeling:

Allereerst wordt uw gezicht goed gereinigd. Hierna begint de echte behandeling. Het apparaat dat bij deze behandeling gebruikt wordt lijkt op een grote pen. Deze bevat een gecontroleerde stroom van zuivere micro kristallen in. De kristallen komen alleen in beweging wanneer het handvat op de huid is geplaatst. Deze kristallen worden onder vacuümdruk tegen de huid geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd en verwijderen op deze manier de dode huidcellen. De microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan. 

 

Na de behandeling:

Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. U kunt het resultaat vasthouden door één keer per maand een nabehandeling te laten uitvoeren. Een - behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

 

Welk resultaat wordt behaald?

- Uw fijne rimpels vervagen

- Mooi resultaat bij acné en acné

-littekentjes

- Mooi resultaat bij verwijdering van comedonen

- littekenhuid functioneert beter

- hyperpigmentatie vervaagt

- huidcelstofwisseling verbetert

- stimulatie collageen

- U krijgt een gladde huid

bottom of page